Курсове

Индивидуални курсове :

Рейки Богини
Тази система е насочена към канала на Бог и Богинята,почитани от древните траки,и старите български племена

Енергийната същност на Рейки Богини символите ни помага да развием усет към онези части на нашата личност които са ни блокирали или може би са ни карали да се съмняваме във вътрешният си глас .
Освен това ни помагат да се приемем ,обикнем и излекуваме от сенките на личността ни.
Инициацията ,пробуждането,духовната линия и мистерията са основни атрибути както на Рейки така и на Рейки Богини ,И двете работят в хармония.

1 во ниво
Системата е достъпна за иницирани в Рейки 1 и 2 ро ниво
В Първи модул ученика се свързва с източника на енергията и става неин проводник
-Символ на 5 те елемента (защита и инвокация на стихийте огън,въздух,земя,вода и връзка с канала на Богинята ) Отваря природните ни свръхсетивни дарби, може да се използва при медитации и лечебни сеанси,Пази ви от енергийни атаки и ви зарежда с енергията на петте елемента

цена:111лв
2 ро ниво
Изискването е да сте Рейки 2 ниво за да можете да работите с тази система
Изчистваме се от всички енерго-информационни блокажи, започваме да осъзнаваме потенциала си и затвърждаваме Goddess Reiki във себе си,
-Символ на Богинята/За връзка с Богинята –Майка и всичките и аспекти,може да се използва за връзка с избрана от вас богиня и сливане с нейната Енергия/ може да се използва при медитации и лечебни сеанси,

-Символ за връзка с Бога /За връзка с Бог–Баща и всичките му аспекти,може да се използва за връзка с избран от вас бог и сливане с неговата Енергия/ може да се използва при медитации и лечебни сеанси

-Символ за духовна трансформация - Извлича вредните енергии за да бъдат трансформирани,затова може да се използва при медитации и лечебни сеанси,
Прерязва енергийните нишки и ни освобождава от емоционални привързаности,
Посветен на Богините Кали и Бастет

- Символ за прошка към себе си и околните , и за любов към себе си и околните)

Посветен на богинята Куан Ин и Афродита -проявява майчинската енергията на състраданието и безусловната любов,помага да се изчистим от страхове,самовнушения,самокритика,гняв и др, Може да се използва при медитации и лечебни сеанси,Символа е силата и на чистата любов,Използва се когато човек иска да се пречисти да се изпълни с безусловна любов,Ако се чувства отхвърлен,нежелан и объркан, лекува сексуални травми и изчиства емоционални блокажи ,помага и за лечение на детето в нас, може да се използва при медитации и лечебни сеанси,
Цена:200лв
3 то ниво
Изискването е да сте Рейки Мастер за да можете да преподавате и да работите с тази система
В модула за 3 ниво постигаме баланс на всички дуалности, хармония и пълнота
-Символ за баланс на Мъжката и Женската Енергия /Сливане на Ин и Ян енергията в нас,Има способност да балансира двете половини на тялото, / може да се използва при медитации и лечебни сеанси

-Символ за балансиране на 7 те чакри / Когато всички чакри са балансирани, енергиите на тялото ни свободно протичат през тях, не срещат никакви пречки и така тялото функционира на оптимален режим./
Може да се използва при медитации и лечебни сеанси,
-СТАВАТЕ МАСТЕР НА Goddess Reiki


Цена:400 лв
Рейки Усуи Шики Рьохо


Сега и вие имате възможност да изучите основните принципи на този съвършен естествен метод за изцеление и духовно израстване. Рейки упражнява дълбок ефект върху здравето и благополучието на човека, като балансира, пречиства и обновява вътрешната му енергийна система.

Ето някои приложения на Рейки:
За физическо, психично и емоционално лечение и самолечение.
За духовно изцеление и самоусъвършенстване.
За укрепване на здравето и личните връзки.
За решаване на проблеми у дома и на работното място.
За лечение на животни и растения.
За допълване и усилване на ефекта от други терапии и лечение на стреса.
За благослов, напътствия и закрила по всяко време.Рейки инициация – Рейки ниво 1


Ще научите основните принципи на Рейки, исторически факти и същността на тази духовна практика. Ще се запознаете подробно със 7-те основни енергийни центъра в тялото (чакри), позициите на ръцете при Рейки сеанс. При инициацията Рейки енергията ще започне да протича свободно (и постоянно) през Вас, ще можете да лекувате себе си, други хора, животни и растения. Ще можете да зареждате с лечебна Рейки енергия храни и напитки, предмети. Рейки инициацията протича в рамките на един ден (около 4-5 часа), като започва с лечебен пречистващ сеанс. Лекциите и инициациите (настройките) се извършват индивидуално. Ще получите учебни материали и сертификат за завършен курс.
Цена за Рейки I ниво: 160лв
Рейки инициация – Рейки ниво 2
След като бъдете инициирани във второ ниво, енергията Ви значително ще се засили. Ще бъдете посветени в три свещени Рейки символа – символ за Сила, Ментално-Емоционален символ и символ за Разстояние. Ще можете да изпращате Рейки енергия независимо кога и къде. Да влияте на ситуации и взаимоотношения в миналото, настоящето или бъдещето, да изпращате енергия на разстояние – на хора, животни и растения, където и да се намират те! Можете да пречиствате помещения от негативни енергии и влияния, да пречиствате и зареждате предмети и да си изграждате защита. Да лекувате физически болки, душевни страдания, духовни и психически блокади, емоционални травми. Рейки инициацията протича в рамките на един ден (около 4-5 часа), като започва с лечебен пречистващ сеанс. Лекциите и инициациите (настройките) се извършват индивидуално. Ще получите учебни материали и сертификат за завършен курс.
Цена за Рейки II ниво: 250 лв
Рейки инициация – Рейки Мастер
При Рейки ниво 1 работим най-вече на физическо ниво, при Рейки ниво 2 вече се съсредоточаваме върху емоционално-менталните проблеми, а при Мастер нивото работим глобално и най-вече върху духовния път. След настройката в трето ниво (Рейки Мастер), ще се увеличи нивото на енергията Ви, ще се засили интуицията Ви, връзката Ви с Вселената, ще промените живота си към по-добро! Ще можете да пречиствате кармични блокади, да изпращате загубени души в светлина. Ще бъдете посветени в свещения Мастерски символ, чиито приложения са много и ще бъдат описани подробно в учебните Ви материали. Рейки инициацията протича в рамките на един ден (около 4-5 часа), като започва с лечебен пречистващ сеанс. Лекциите и инициациите (настройките) се извършват индивидуално. Ще получите учебни материали и сертификат за завършен курс.
Цена за Рейки Мастер ниво: 400 лв
Важно: След Рейки инициация, следва период на пречистване (21 дни), по време на който е възможно да изпитате временни неразположения като: главоболие, гадене, разстройство, температура, болки в гърлото, грипоподобни състояния. Възможно е да сте по-чувствителни, да плачете безпричинно, така пречиствате стари блокади. Това са естествени процеси и преминават бързо, обикновено до 24 – 48 часа.
Подготовка: В деня преди инициация и настройка, както и първите няколко дни след това, да не се приема алкохол, да се пие много вода, да не се ядат мазни и тежки храни, дайте си почивка

Каруна Рейки 

Каруна Рейки е система за енергийно лечение създадена от Уилям Ранд въз основата на Усуи и Тибетско Рейки. 
Каруна Рейки надгражда и развива Усуи Рейки системата. Тя засилва лечителските способности, които се придобиват след Мастерското ниво на Усуи Рейки, като ни дава голям набор от техники за по-задълбочено кармично лечение на физически, емоционални и ментални травми, както и житейски ситуации.
За да може човек да бъде иницииран в Каруна Рейки и да получи настройките до Мастер Каруна Рейки, е необходимо преди това да е придобил Усуи Рейки Мастер ниво и да е практикувал.
Каруна Рейки лекува на кармично ниво, лекува травми от минали животи и детството, подсъзнателни модели на поведение, които ни пречат в живота, освобождава ни от нашите негативни навици, учи ни да бъдем по-състрадателни към себе си и към другите, засилва интуицията ни, развива таланти и помага за по-дълбочинно осъзнаване на реалността.


Обучение в I ниво Каруна Рейки
Символ за лечение на клетъчно ниво, разрешаване на проблеми от минали животи, и детството, особено за деца преживели тормоз;

Символ за лечение на тежки физически заболявания, несъзнателни модели на поведение, “сенчест Аз”, насилие и тормоз, психични нападения.

Символ за хармония, лечение на предизвикателни взаимоотношения, зависимости, създаване на здравословни навици, развиване на Универсалното състрадание.

Символ за хармонизиране на чакрите, фокусиране, приоритизиране на цели, заземяване, енергийно изчистване на предмети и помещения.

Цена : 200 лева

Обучение в Каруна Рейки II ниво :
Символ за подобряване на общуването ни с другите и с висши духовни същества, синхронизира висшия с низшия Аз, помага за по-ефективно учение, засилва творческите ни заложби и желанието за съзидателност.

Символ за заземяване, проявление на Божествената ни същност, организиране и поставянето на приоритети.

Символ за осъзнаване на реалността, постигане на цели, които са в синхрон с висшия ни Аз, както и лечение на човечеството и Земята.

Символ за постигане на вътрешен мир, мир с другите, постигане на всеобщ мир, засилва вярата в живота, лекува безсъние, овладяване чувството на страх и паника, засилва ясновидството.
Цена: 200 лева

Обучение в Каруна Рейки III ниво Мастер
В трето ниво на Каруна Рейки ще получите мастерските символи, с които енергията Ви значително ще се засили. Освен настройката в Мастерското ниво, ще се научите да правите настройки и на други хора.
                                                                                                                               Цена: 400 лева

След всяка инициация/настройка в ниво Рейки, следва период на повишаване честотите на енергията (21 дни), по време на който е възможно да изпитате временни неразположения като: главоболие, гадене, разстройство, температура.
Вероятно е да се чувствате по-емоционални (да Ви се плаче безпричинно, да се засилят страховете Ви, да се върнат стари ситуации от живота Ви, да се чувствате объркани, екзалтирани и т.н.).
Тези процеси преминават бързо и по най-хармоничния за Вас и околните начин, така че бъдете сигурни, че сте в безопасност и всичко ще отшуми!
Желателно е в деня преди инициация и настройка, както и 21 дни след това, да не се приема алкохол, да се пие много вода, да не се прекалява с храна и да се храните здравословно.Ангел Рейки

Ангел рейки е мощен метод за осъществяване на връзка с ангелите и използване на Усуй рейки по най-добрия възможен начин.

Включени са четирите традиционни рейки символа; всеки от тях се свързва с един от четирите Архангела.-Михаил.Рафаил.Гавраил и Уриил!!Архангелите се призовават и помолват да подпомагат изцелението. Те могат да бъдат повикани за защита, проявление, пречистване и тн.

Ангел Рейки -Тя е мощно средство за изцеление и повдигане всяка област на живота, който се нуждае от помощ - било то пари, кариера, емоционална криза, разбито сърце, физическото страдание, летаргия - или друг проблем, 
Ще усетите енергията на Божественият свят чрез любящите ангели и aрхангели.
Чрез Системата Ангел Рейки можем да научим повече за Ангелите и как те могат да ни помогнат в нашия живот ден след ден. 

Ангелите могат да ни помогнат в нашето изцеление работа, помощ,защита, насоки, взаимоотношения и др.

Ангел Рейки е мост между нашият и духовният свят.В традиционната система Усуи Рейки има пет предписания. Ангел Рейки спазва предписанията, разработени от д-р Микао Усуи и е мощен метод за осъществяване на връзка с ангелите и използване на Усуй рейки по най-добрия възможен начин. Включени са четирите традиционни рейки символа; всеки от тях се свързва с един от четирите Архангела. 

Усетете енергията на прекрасните архангели,чрез канала Ангел Рейки
Ангел Рейки e система, която балансира енергията на физическото, емоционално, ментално и духовно ниво.

Това е система за директна връзка с духовният свят Работи се със символите на класическото рейки и се призовават четирима Архангели
Всеки един се вика чрез медитация , символи и мантри
Архангелите:Рафаил,Гавраил,Михайл и Уриел

Въздействие на Ангел Рейки

-Създава баланс на енергиите в Чакрите и Аурата, което е особено важно както за физическото и душевното здраве така и за благополучието. Увеличаването на енергийния потенциал и баланс в чакрите и аурата спомага за освобождаването от стрес и кодировки /подсъзнателни записи или енергийни структури в аурата/.
 -Напълно безопасен, както за приемащия Ангел Рейки така и за целителя /през него преминава огромен поток от енергия и когато и колкото му е необходимо остава в него/. Това е най-бързото и лесно за усвояване учение.Ангел Рейки няма никаква религиозна насоченост и не противоречи на никое религиозно вярване. Не изисква никакви режими, диети, упражнения, ритуали, отказване от любими неща и др.
-То е предимно ЦЕЛИТЕЛНО изкуство, под целителсво и изцеление би следвало да се разбира привеждане на всичките елементи на физическото и фините тела в цялост – хармония, баланс – в естественото им заложено от природата /Бога/ състояние. 
-Ангел Рейки не отрича и не е в конфликт с многобройните лечебни методи и с официалната медицина.
С него може да се въздейства от разстояние /дистанционно/ на хора, животни, растения; на определени ситуация или събитие; на определен проблем, както сегашен така и в миналото; на миналото ни и на бъдещето ни.

Цена Ангел Рейки 1 ниво - 250лв


Моля свържете с мен за повече информация 
С предварително записване на телефон
0895747496.
Евелина Пенкова-Ангел Рейки МастерНяма коментари:

Публикуване на коментар

Ангел Рейки

Практикуващият усеща енергията на Божествения свят чрез любящите ангели и aрхангели. Чрез Системата Ангел Рейки може да се научи пове...