За мен

Здравейте,
Казвам се Евелина Пенкова. Родена съм в град София и съм зодия Телец, за което свидетелстват страстта ми към живота и любовта към изобилието. Духовно, материално, всякакво. Обичам да греба с пълни шепи от живота. Приемам онова, което ми предлага, и се старая да извлека полза от всяко едно преживяване. Било то приятно или не чак толкова. Повярвайте ми, и от двата вида е имало не малко. Радвам съм се чистосърдечно на подаръците на съдбата, досега най-много от които са били под формата срещи с хора. Едни са ми давали подкрепа и любов, други са ме учили на истините за живота по трудния начин. Не крия своите недостатъци, защото те са причината да търся реализация и себеусъвършенстване. Те ме правят едновременно уникална и свързана с целия останал свят в неговият стремеж към прогрес. Обикновено знам какво искам от живота, но не винаги знам как да го постигна. Знам обаче кой винаги е на моя страна. Аз. Ако човек сам не вярва в способностите и си, няма сила на света, която да го убеди в обратното. Сам човекът е най-добрият си съюзник и най-страшният си враг. Затова искрено вярвам в мотото, че промяната започва от вътре.
Влечението ми към изучаването на нетрадиционни методи за лечение и защита (билки, кристали, скъпоценни камъни, етерични масла и др.) се коренят още в детството ми. Познанията си за някои от тях получих като наследство от моята прабаба. Освен подкрепа и напътствия, тя ми даде още и силна вяра в Бог. Все дарове, които сега оценявам като животоспасяващи. Наложи се да порасна рано и бързо по независещи от мен обстоятелства. Това засили интереса ми към духовното ме накара да се вгледам дълбоко в себе си, абстрахирайки се от болката и разочарованието, които ме заобикаляха.
Започнах да посещавам различни мистични дестинации в България. Като тези в гр. Малко Търново. Храмът на Аполон в местността „Мишкова нива” и „Гробницата на Бастет” в Странджа и т.н. Това беше началото на моето „пътуване” през свещения проход на женските тайни и мистерии, за да осъзная отново своя дух, величието и удоволствието от това да бъда жена. Посветих се на редица курсове за личностно развитие. Татяна Рачева е един от хората, с които се сблъсках в началото на моя духовен път. Тя е първият сертифициран у нас методист на легендарната американка Луиз Хей. Татяна е член на професионалната психотерапевтична лига в Русия, основател е на Клуб на приятелите на Луиз Хей „Кажи на живота да”. Друг човек, имал важна роля в развитието ми през тези първи мои стъпки към себеоткриването, е незабравимият астролог и духовен учител Саркиз Гюлмеджиан, написал книгата „Тълкуване хороскопа на България”. Ученичка съм на Росица Бакалова, която ме инициира в Мастърски степени Ангел Рейки, Каруна Рейки и Рейки Шики Рьохо. През годините съм се занимавала професионално с ароматерапия, масажи с камъни и кристали, масажи с аюрведа масла, таласотерапия (морски продукти), с билкова козметика и процедури, суджок, и последната ми страст – „Рейки и кристали”. Като Ангел Рейки Мастър и консултант използвам познанията си и от Ангелския семинар, организиран от ученик на Чарлз Върчу. В обучението си се научих как да усещам и разпознавам ангелите и архангелите, и как да правя ангелска терапия и ангелско тълкуване с Гадателските карти на Дорийн Върчу.
Използвам всеки ден и всяка възможност да надграждам познанията си и да ги споделям с всеки, който проявява интерес. Провеждам терапии и консултации, правя холистични бижута, водя семинари, пиша, рисувам и нямам никакво намерение да забавям темпото.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Ангел Рейки

Практикуващият усеща енергията на Божествения свят чрез любящите ангели и aрхангели. Чрез Системата Ангел Рейки може да се научи пове...