Каруна Рейки

Каруна Рейки е вълшебна система за връзката с природата, феите и не само!!!
От години съм мастер в тази система и съм благодарна , че имам възможността да работя с нея в терапиите си. Забелязвам и бързата трансформация на учениците след посвещаването им в тази система. В Каруна може да ни научи да бъдем по-отворени и да засилим способността си да получаваме напътствия
Каруна Рейки има три нива на обучение:
В първо ниво се запознаваме с 4 свещени символа.
Накратко:Символ за лечение на клетъчно ниво, разрешаване на проблеми от минали животи, и детството, особено за деца преживели тормоз;
Символ за лечение на тежки физически заболявания, несъзнателни модели на поведение, “сенчест Аз”, насилие и тормоз, психични нападения.
Символ за хармония, лечение на предизвикателни взаимоотношения, зависимости, създаване на здравословни навици, развиване на Универсалното състрадание.
Символ за хармонизиране на чакрите, фокусиране, приоритизиране на цели, заземяване, енергийно изчистване на предмети и помещения.

Обучението в Каруна Рейки продължава с второ ниво и още четири символа:
Символ за подобряване на общуването ни с другите и с висшу духовни същества, синхронизира висшия с низшия Аз, помага за по-ефективно учение, засулва творческите ни заложби и желанието за съзидателност.
Символ за заземяване, проявление на Божествената ни същност, организиране и поставянето на приоритети.
Символ за осъзнаване на реалността, постигане на цели, които са в синхрон с висшия ни Аз, както и лечение на човечеството и Земята.
Символ за постигане на вътрешен мир, мир с другите, постигане на всеобщ мир, засилва вярата в живота, лекува безсъние, овладяване чувството на страх и паника, засилва ясновидството.
Обучение в Каруна Рейки III ниво Мастер
В трето ниво на Каруна Рейки ще получите мастерските символи, с които енергията Ви значително ще се засили. Освен настройката в Мастерското ниво, ще се научите да правите настройки и на други хора.
След всяка инициация/настройка в ниво Рейки, следва период на повишаване честотите на енергията (21 дни), по време на който е възможно да изпитате временни неразположения като: главоболие, гадене, разстройство, температура.
Вероятно е да се чувствате по-емоционални (да Ви се плаче безпричинно, да се засилят страховете Ви, да се върнат стари ситуации от живота Ви, да се чувствате объркани, екзалтирани и т.н.).
Тези процеси преминават бързо и по най-хармоничния за Вас и околните начин, така че бъдете сигурни, че сте в безопасност и всичко ще отшуми!
Желателно е в деня преди инициация и настройка, както и 21 дни след това, да не се приема алкохол, да се пие много вода, да не се прекалява с храна и да се храните здравословно.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Ангел Рейки

Практикуващият усеща енергията на Божествения свят чрез любящите ангели и aрхангели. Чрез Системата Ангел Рейки може да се научи пове...