понеделник, 21 май 2018 г.

Как да подбираме кристалните си амулети и талисмани по цветове?

Между талисманите и амулетите има разлика. Амулетите предпазват от нежелани влияния, а талисманите даряват със силна енергия. Но всъщност целта и на амулетите, и на талисманите е една и съща – да носят късмет на хората.
В днешно време много хора носят амулети и талисмани под формата на бижута. Всеки талисман и амулет носи различна енергия в зависимост от цвета му.
Червеното символизира страст, смелост, сила, добро здраве и силни емоции. Този цвят може да се използва, за да преодолеете страх от някой човек или от трудна ситуация. Той спомага и за доброто здраве.

неделя, 20 май 2018 г.

Курсове

.
Работя с Кристали в сеансите си с Рейки, арома масажи, класически и релаксиращи масажи, професионално повече от 8 години. За да можете да си направите само-лечение или лечение на друг човек с кристали,за да подобрите вибрациите в дома и офиса си с кристали е добре да имате повече информация за свойствата им.

Освен това да знаете разположението на чакрите и функцийте им.

Отделно е добре да почиствате енергийно дома и кабинета си и да го зареждате.

Ще е необходимо да почиствате, зареждате и програмирате кристалите си да работят за най висше благо /ваше или на човека който ще лекувате/

Ние всички сме на различни нива на знания затова и създадох много различни курсове, тъй като бяха строго индивидуални, за всеки човек.

Понякога се случва да работя с групи, но затова имам молба винаги да имам две седмици време да напиша подходящият курс в зависимост дейността на желаещите .
Лично аз работя с определени кристали в различните нива на обучение.
Важно е да свикнете с тяхната енергия затова и курсовете са ми на две нива./Самолечение и Лечение с тях/
Когато обучавам хора пригежаващи бизнес, според сферата на дейност избирам подходящите кристали и затова имам специални курсове за фирми.
Курсовете ми с Ангелски кристали е прекрасен за да можете да повдигнете вибрацията си и тази на дома.
З нива е обучението , за да можете да свикнете с енергията на кристалите, да се запознаете с Ангелите , Архангелите и да се настроите към тях с помощта на кристалите и етеричните масла..и отделно да правите лечение от разстояние и консултация с гадателските ангелски карти..

За повече информация и изготвяне на курс можете да се свържете с мен лично по тел:0895747496

Ангел Рейки

Практикуващият усеща енергията на Божествения свят чрез любящите ангели и aрхангели. Чрез Системата Ангел Рейки може да се научи пове...