неделя, 4 февруари 2018 г.

Архангел Ханиел

Архангел Ханиел
Архангел Ханиел управлява Луната и духовните й връзки. Нейното име означава „Божията слава“ или „Божията благодат“ и тя има невероятна перлено-бяла и светлосиня аура.Енергията на Ханиел има лунен ефект - когато тя работи с нас, може да донесе прилив на промяна, която да въздейства на целия ни живот.

Общуване с Богинята
Заради силната връзка на Богинята с Луната и зависимостта на менструалния цикъл от тези сили, Ханиел може да подкрепя жените по време на всякакви менструални проблеми и дори по време на менопаузата. Ако имате някакви притеснение в тези сфери, я призовете за подкрепа.
Всички ние - дори мъжете - имаме Вътрешна богиня. Това е част от нас, която е силна и концентрирана. Това е частта, която Ханиел може да упълномощи със сила. Тя стои до нас като сестра, приятел и водач, насърчавайки ни да видим нашите качества като душа. Когато се свържем с Вътрешната ни богиня, ние балансираме възприемащите, психичните и женските страни на нашето тяло и личност. Ханиел може да предложи помощ в тези сфера, сега.

Свързване с Ханиел
Архангел Ханиел може да ви помогне да се концентрирате върху нашите дарби и таланти, да балансирате месечния си цикъл, да отворите третото си око, да се свържете с Луната, да събудите вашата вътрешна богиня и да творите Божествена магия.
Молитва към Ханиел
Ето една молитва, чрез която да се свържете с енергията на архангел Ханиел:
„Ханиел, богиня на Луната и ангел на благодатта, благодаря ти за това, че светиш с твоята сияйна светлина в моя живот. Позволявам си да се отворя и да се свържа с твоя дух и уравновесеност.
Свързвам се с моята вътрешна мъдрост, с моето вътрешно зрение.
Отварям очите си и виждам ясно с любов. Моите дарби и таланти се проявяват естествено в твоята светлина,
И естествените противоположности вътре в мен са балансирани.
Стоя уравновесен и с великолепие.
Сега създавам живота, който заслужавам, в твоята светлина и светлината на Създателя.
И това е така!

от Кайл Грей

Ангел Рейки

Практикуващият усеща енергията на Божествения свят чрез любящите ангели и aрхангели. Чрез Системата Ангел Рейки може да се научи пове...