понеделник, 21 май 2018 г.

Как да подбираме кристалните си амулети и талисмани по цветове?

Между талисманите и амулетите има разлика. Амулетите предпазват от нежелани влияния, а талисманите даряват със силна енергия. Но всъщност целта и на амулетите, и на талисманите е една и съща – да носят късмет на хората.
В днешно време много хора носят амулети и талисмани под формата на бижута. Всеки талисман и амулет носи различна енергия в зависимост от цвета му.
Червеното символизира страст, смелост, сила, добро здраве и силни емоции. Този цвят може да се използва, за да преодолеете страх от някой човек или от трудна ситуация. Той спомага и за доброто здраве.


Розовото означава любов, приятелство и добри отношения. Ако носите розов амулет или талисман, това ще подобри връзката ви с партньора.
Оранжевият цвят се използва за увеличаване на личната енергия или за привличане на енергия. Той има стимулиращо действие и увеличава способността да се концентрирате и да мислите.
Жълтото символизира интелекта и силата на мисълта. Той обикновено се използва за подпомагане при нужда да убедите някого в правотата си. Жълтото е цветът на радостта, затова се използва, за да предотврати състояние на депресия и тревожност.
Зеленото символизира богатство, изцеление от болести и плодородие. Жените, които имат проблеми със зачеването, трябва да потърсят помощта на този цвят.
Светлосиньото символизира лекуване от болести, вътрешно спокойствие и щастие в семейството и в любовта. Тъмните нюанси на синьото символизират импулсивното действие и желанието за големи промени.
Лилавото е символ на духовността. Ако имате проблеми с концентрацията и имате нужда да успокоите душата си, това е цветът за вашия амулет.
Бялото е чист цвят, символизиращ защита, искреност, истина, и оптимизъм. Амулет или талисман в бяло е мощна подкрепа във всяка ситуация.
Черното пропъжда далече негативните енергии и помага за промените в живота, свързани с любовта. Кафявото е цвят, който действа успокояващо и ви помага да откриете какво точно е това, което искате да правите с живота си
Източник: http://sanovnik.bg/

Онлайн терапия

Онлайн терапия с ангелите чрез Ангел Рейки, Каруна Рейки и Рейки. 🙏 Медитацията е според емоционалното ви състояние с цел изчистване на ...