вторник, 10 април 2018 г.

Архангел Йофиел и нейните кристали

Архангел Йофиел работи на духовно ниво, за да събуди душите ни с по-големи възможности от това кои сме и да видим безкрайните чудеса, които ни заобикалят.
Посланието и за нас:
"'Тихото уединение сред природата ни помага по-лесно да чуваме мислите си и да обръщаме внимание на умните идеи. В деловия си график трябва да отделим време за себе си, за да си починем от света на часовниците и телефоните. Така ще се настроим по-добре към вътрешния ритъм на тялото – и на природата като цяло. "'
В сеансите си с Каруна Рейки често се свързвам със   енергията на Архангел Йофиел която  е много нежна и любяща. 
Преди време имах проблем със себеприемането и затова я молех за напътствия. Често се явява в женският облик и лекува наранените ни аспекти на женската енергия.
Енергията на Йофиел ще успокои тялото и ума така , че да можем да премахнем бариерите на страха и да видим красотата в нас

Кристалите са прекрасни средства за свързване с ангелските области.
Те действат като ни свързват с лекуващите енергии, които нашите ангели ни изпращат. Много от кристалите имат свойства, които специално са свързани с Архангел Йофиел са: Родонит , Ягодов и Малинов кварц


Родонит -Лекува: Стари емоционални травми


Прерязва енергийните нишки към слънчевият сплит
Родонитът уравновесява емоциите, подхранва любовта и насърчава чувството за единство между хората. Той стимулира, пречиства и активира сърцето и сърдечната чакра, заземява енергията, балансира ин и ян и помага за разгръщане на пълния потенциал. Камъкът лекува емоционалния шок и паниката и трансформира болезнените емоции. Със способността си да насърчава неегоистичната любов към себе си и прошката той помага да оставите навика да приписвате на партньора неща, които произтичат от самите вас. Родонитът е полезен за отблъскване на обиди и за предпазване от отмъщение, което разпознава като саморазрушително. Той насърчава спокойствието, балансира и интегрира физическите и менталните енергии, изгражда доверие и премахва объркването.

Ягодов кварцЯгодовият кварц внася божествена любов във всяко действие,Осигурява духовно прозрение . В психологически аспект намалява ограниченията които сами сме си наложили, и помага за препрограмиране на погрешните схващания, осигурявайки ви една по положителна гледна точка. Усилва самоуважението и намалява нервността като я заменя със спокойствие .Внася радост и щастие в живота ви и стимулира романтиката,,
На физическо ниво улеснява протичането на потока божествена любов през всички клеткина тялото ви , като им носи равновесие и чувство на благосъстояние.
 Чакра: сърдечната
 Поражда уравновесена безусловна любов към другите и себе си,подпомага даването и получаването.
 Учи ни да приемаме живота с разбиране и състрадание към всички.
 Отваря сърцето, като същевременно ни заземява в този живот и тяло.
 Поражда състрадание към телесните недъзи и недостатъци.


Изчистване, зареждане и програмиране на кристалите

Тъй като кристалите задържат всякакви вибрации и поглъщат енергията на всеки, който ги докосне или на всичко  до което се намират, те трябва редовно да се очистват, особено преди да се използват за пръв път.Това е полезно за тях дори, ако ги носите единствено като бижута или ги подреждате за украса.

Основен начин за това е просто да ги оставите директно на земята под лунна светлина. Нощите на пълнолуние или тези около него са най-подходящи. Не забравяйте да ги внесете рано сутринта, преди да ги е напекло твърде много слънцето. Слънчевите лъчи могат да повредят кристалите и да неутрализират прекрасното пречистване и заряд, които са получили предходната нощ.

Кадене: Използвайте пръчици градински чай или тамян да пречистите кристалите си. Просто ги прикарайте през дима на пръчиците.

Растения: Поставете кристалите си до любимото Ви цвете или растение. Те имат естествената способност да превръщат негативната енергия в позитивна.

Цветна*есенция
Накиснете венчелистчета от каквото и да било цвете във вода за няколко часа. Изсипете тази течност в пулверизатор и пръскайте кристалите.

Щом вече е изчистен и презареден с енергия кристала трябва да се програмира. За да сте сигурни че действав хармония с вас и в съответствие с вашето намерение./Ако понякога кристалите не действат ,причината е , че хората забравт да ги помолят/

Когато за пръв път програмирате кристала, вземето го в ръка и го помолете да работи за най висшето благо- вашето и на другите хора.


За да заредите камъните ви можете да помолите Архангел Йофиел след като сте ги пречистили

“’Божествена Архангел Йофиел моля те зареди със своята свещена енергия кристалите ми за да работят за мое висше благо и за благото на другите хора около мен.’’

Енергиен душ
Можете да помолите Архангел Йофиел да ви облее с нейната целебна енергия докато се къпете. Представяйте си как ви облива розово- виолетов душ . Изчиства ви от всички негативни вибрации и стари модели които ви правят самокритични. Представете си как на тяхно място вибрациите на Архангел Йофиел ги замества с енергията на любовта.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Ангел Рейки

Практикуващият усеща енергията на Божествения свят чрез любящите ангели и aрхангели. Чрез Системата Ангел Рейки може да се научи пове...