сряда, 28 март 2018 г.

Употребата на кристали в Рейки.

Скъпи приятели, благодаря за прекрасните ви писма ,отново въпросите ви са прекрасни и се радвам , че мога да ви бъда полезна.Във връзка с предстоящите ми курсове за самолечение и лечение с кристали исках да напиша за :Употребата на кристали в Рейки.
Употребата на кристали в Рейки е по желание и не е от основно значение да ги използвате при всяко Рейки лечение. Освен ако не сте иницирани в Рейки искате да работите само с кристали.
Кристалите подсилват ефекта на лечение.
Когато искате да направите самолечение е нужно да подберете кристали за всяка чакра, а затова ще ви науча по време на курса. Също така и как да изчиствате, зареждате и програмирате кристалите си за да работят за ваше и най висше благо на другите.
Много от въпросите ви е как да прекъснете нишките с бивши партньори?
Един от любимите ми кристали с които работя е Карнеол
Поставен на 2 ра чакра прекъсва енергийните нишки с бивши партньори за по- добър ефект можете да прибавите и гранат.
Важно е кристалите да бъдат пречистени и програмирани да работят за ваше най висше благо.
Най-лесно е като поставите двата кристала под течаща вода и заявите да бъдат изчистени от нежелани енергии и след това да ги поставите на лунна светлина. На другият ден с намерението да се изчистите от нежелани енергийни нишки да ги поставите на 2 ра чакра.
Ако нещо не е ясно от написаното , моля пишете ми на лични: https://www.facebook.com/%D0%90%D0%BD%D0%B3%D0%B5%D0%BB-%D0%A0%D0%B5%D0%B9%D0%BA%D0%B8Angel-healing-1537860113133467/

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Ангел Рейки

Практикуващият усеща енергията на Божествения свят чрез любящите ангели и aрхангели. Чрез Системата Ангел Рейки може да се научи пове...