събота, 20 януари 2018 г.

На пазар с Архангел Йофиел

Един  ден докато разглеждах гардероба си и след и премервайки дрехите си нещо този стил на обличане вече не ми допадаше и веднага помолих архангел Йофиел да ми помогне да си купя най подходящите за мен дрехи. Помолих я и за напътствия от кой магазин да ги взема.Бях си опраделила една сума и усетих нейната любяща енергия до мен.

Влязох в магазина и вътре  продавачките бяха много любезни.Попитаха ме с какво се занимавам , че имам такова позитивно излъчване и им обясних , че са много интереси но главното е Рейки. И така пак помолих Архангел Йофиел да бъде до продавачката докато ми избира подходящите за мен дрехи.Интересното е че ми избра най подходящите които прикриваха отново понапълнелите ми бедра/Типичен представител на зодия телец съм/

И така от сутринта деня ми беше зареден  с положителни емоции. Паричките ми стигнаха тъй като получих и отстъпка защото реших че заслужавам да се наградя. Благодарих на Архангел Йофиел.че ми помогна да изляза от неудовлетворението ми и както всяка жена, дрехите  винаги повдигат настроението ми.


Утвърждениe:

Божествена Йофиел , помогни ми да се свържа с  вълшебницата  и божествената  жена в мен и да повярвам, че имам прекрасно тяло и дух , които са свещени и неприкосновени. Благодаря ти, че ми помагаш да обичам себе си и приказният ми живот.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Ангел Рейки

Практикуващият усеща енергията на Божествения свят чрез любящите ангели и aрхангели. Чрез Системата Ангел Рейки може да се научи пове...