четвъртък, 14 септември 2017 г.

Холистични бижута:Как да ги заредим и пречистим

Кристалите лекуват холистично .Това означава , че работят на физическото , емоционалното, менталното и духовното равнище на индивида.Те прегрупират неуловимите енергий и карат неразположението да изчезне , намирайки причината в дълбочина .Кристалите работят чрез вибрации, като променят баланса на биогманитното поле , обграждащо и проникващо във физическото тяло и активират свързващите точки с чакрите.


Изчистване, зареждане и програмиране на кристалите

Тъй като кристалите задържат всякакви вибрации и поглъщат енергията на всеки, който ги докосне. Или на всичко , до което се намират те трябва редовно да се очистват, особено преди да се използват за пръв път.Това е полезно за тях дори ако ги носите единствено като бижута или ги подреждате за украса.

Основен начин за това е просто да ги оставите директно на земята под лунна светлина. Нощите на пълнолуние или тези около него са най-подходящи. Не забравяйте да ги внесете рано сутринта, преди да ги е напекло твърде много слънцето. Слънчевите лъчи могат да повредят кристалите и да неутрализират прекрасното пречистване и заряд, които са получили предходната нощ.

Кадене: Използвайте пръчици градински чай или тамян да пречистите кристалите си. Просто ги прикарайте през дима на пръчиците.

Растения: Поставете кристалите си до любимото Ви цвете или растение. Те имат естествената способност да превръщат негативната енергия в позитивна.

Цветна*есенция
: Накиснете венчелистчета от каквото и да било цвете във вода за няколко часа. Изсипете тази течност в пулверизатор и пръскайте кристалите.

Щом вече е изчистен и презареден с енергия кристала трябва да се програмира. За да сте сигурни че действав хармония с вас и в съответствие с вашето намерение./Ако понякога кристалите не действат ,причината е , че хората забравт да ги помолят/

Когато за пръв път програмирате кристала, вземето го в ръка и го помолете да работи за най висшето благо- вашето и на другите хора.
                      
Холистичните бижута които изработвам са направени с много любов и са заредени с Енергията на ангелите чрез системата Ангел Рейки, Рейки Шики Рьохо и Каруна Рейки в която съм посветена и преподавам.

Всяко едно бижу е уникат,Приемам поръчки за индивидуални колиета и гривни
За контакти и повече информация тел-0895747496
Евелина Пенкова




Няма коментари:

Публикуване на коментар

Ангел Рейки

Практикуващият усеща енергията на Божествения свят чрез любящите ангели и aрхангели. Чрез Системата Ангел Рейки може да се научи пове...