петък, 6 ноември 2015 г.

Архангели и Ангел Рейки

Арх. Михаил - закрилник, помага ни да бъдем безстрашни, дарява с кураж. Той е защитник и ни пази от ниско честотни енергии, токсични хора и ситуации. Може да ви изчисти аурата и чакрите, както и пространството около вас. Помага ни също да сме смели и да се заемем с житейска ни мисия. Поправя така да се каже механически и електроуреди. Когато е наоколо може да видите сини светлинки. Моят опит показва, че е изключително бърз в помощта си. Няколко пъти ми е оказвал съдействие за лаптопа и смартфона.


Арх. Рафаил - това е лекарят сред архангелите. Помага за лечение на всички живи създания, насочва ни към здравословен начин на живот. Работи с медицинските лица като им дава интуитивни насоки като бъде призован. Закриля пътуващите. Помага да развием ясновидство, а също чисти и балансира чакрите ни. Неговия цвят е зелен и когато е около нас виждаме зелени светлини или ни прави впечатление нещо зелено. От опит зная, че е невероятен лечител, на които не му трябват лекарства и рецепти. Просто идва и помага, друг път дава насоки къде да се потърси помощ.

Арх.Гавраил - архангел вестител, носи ни важни съобщения. Работи с родителите и децата, а също съдейства на творческите личности да развият и покажат дарбите си. Помага на оратори, учители, актьори и на всички, които трябва да говорят публично. Когато е наблизо можем да забележим нещо в медено оранжев цвят.

Арх. Уриил - той ни помага в интелектуалните занимания, носи ни идеи, прозрения. Работи с учени, ученици, учители и всички хора на знанието. Премахва енергийни блокажи. С нас е когато се явяваме на изпити. неговия цвят е жълт.

Арх. Ханиел - женска същност, която работи разбира се с жените. Помага ни да развием женската си енергия, да живеем в синхрон с Луната, а също и да преодолеем женските си неразположения без болка. Дава интуитивни прозрения, подпомага развитието на ясновидските и лечителски дарби. Дава сила да се освободим от старото и да приемем новото. Нейната аура е като лунна светлина, защото тя работи в съответствие с лунните цикли. Тя е като вярна най-добра приятелка. 


Арх. Сандалфон
- неговото име не завършва на ил или ел, той някога е бил човек. Работи като пощальон, т.е предава молитвите ни на Бога и ни носи обрано отговорите. Освен това е свързан с музиката и в близо до музиканти и певци. Когато е наблизо можем да видим тюркоазено.

Арх. Хамуел
- това е специалиста по отношенията. Помага ни да намираме онова, което търси - вещи, сродна душа и т.н. Съдейства за постигането на мира - вътрешен и външен. Може да видите блезозелен цвят когато той е на близо. Когато живеех в София, често го призовавах, за да създаде мир около мен. Призовала съм го също, когато усетя, че назрява конфликт. Усещането за спокойствие, което носи е не сравнимо.

Арх. Разиел - той ни помага да научим вселенските тайни, като трупаме мъдрост и познание. Дори ни помага да разгадаем сънищата си. Съдейства на алхимиците И на обикновените хора в проявлението. Разбира се ни насочва в развитието на свръхестествените ни способности. Негови са цветовете на дъгата и навярно ще забелите нещо подобно когато е наблизо.

Арх. Рагуел - Освен това въвежда ред и хармония в общностите, когато бъде помолен. Лекува споровете и подпомага приятелските отношения. Неговата аура е бледо, нежно синьо.

Арх. Ариел - носи женска същност, свързана е с природата в този смисъл с животните, растенията, елементалите. Помага на хората, които за загрижени за екологията и опазването на околната среда. Дарява с изобилие, когато бъде помолена. Наблизо ли е, може да видите нещо бледорозово. От опит зная, че е бърза когато помага за изобилието.

Арх. Йофиел -
носи женска енергия. Помага ни в естетиката, изкуството, в създаването на красота в нас (мисли и чувства) и около нас. Освен това носи радост, веселба, хармония, помага ни да забавим темпото и да се порадваме на нещата от живота. Работи също и с творците в проектите им. Признавам си, че ми е като най-добра приятелка в пазаруването на вещи, аксесоари и дрехи. Т.е. моля я за съдействие, така че да намирам винаги онова, което е подходящо за мен, но да е с качество и на приемлива цена. Освен това, често я призовавам като личен стилист и дизайнер на интериор. Нейният цвят е розово.

Арх. Азраел - този архангел се грижи за починалите да преминат отвъд и техните близки. В този смисъл е лечител на скръбта. Освен това помага да приеме смъртта като нещо нормално за живота.

Арх. Йеремиел - работи с ясновидци и с всички онези, които искат да развият духовни дарби. Той може да ви помогне да направите преглед на живота си и съответно да предприемете нужните промени.

Евелина Пенкова -Ангел Рейки Мастер
*В ръководството Ангел Рейки написано от Стивън Сикуера .той добавя информация за Архангелите  от Дорийн Върчу

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Ангел Рейки

Практикуващият усеща енергията на Божествения свят чрез любящите ангели и aрхангели. Чрез Системата Ангел Рейки може да се научи пове...