неделя, 23 август 2015 г.

Как да събудим духовните си сили?


Знаете ли какво се опитва да Ви каже Вашата душа точно в този момент? Наясно ли сте с ежедневните напътствия отвътре? Знаете ли кой сте, защо сте тук и каква е Вашата мисия в живота? Оракулските Карти за Духовен Коучинг могат да отговорят на тези въпроси, като осигурят връзка към автентичните съобщения на душата. 

Душата обича истината

                Вашият път през живота е спиритуално търсене. На всеки завой по пътя имате свещен спътник, който Ви дава могъщи съвети. Този любящ придружител, е Душата.
                Вашата Душа постоянно Ви шепне. Всеки ден тя се опитва да Ви говори под различни форми – чрез знаци, съвпадения и символи около Вас. Тя също комуникира чрез спонтанни мисли, които се наместват по ръба на Вашата съзнателност. Тези съобщения от царството на духа дори се носят по вятъра и от сутрешните песни на птиците под прозорците Ви,, както и от Вашите пазители и ангели.
                Понякога е трудно да забележите тези съобщения и да осъзнаете тяхното значение. Ние може да не успеем да чуем, защото има твърде много напрежение от собствените ни притеснения и от света около нас. Оракулските Карти за Духовен Коучинг могат да Ви помогнат да успокоите съзнанието си, като Ви  отведат на магическо приключение към себепознанието. Те ще Ви асистират да прочитите вътрешните натрупвания, като по този начин създадат пътека към вътрешната Ви вселена. Можете да използвате тези средства, за да активирате интуицията си и да започнете да осъзнавате Вашата цел и потенциал.
                Събитията в живота Ви не са инциденти – има план за Вас и Вие имате съдба. Когато използвате тези карти редовно, ще започнете да напасвате Вашето вътрешно спиритуално съществуване с външния живот и да осъзнавате истината за Вашата Душа. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Ангел Рейки

Практикуващият усеща енергията на Божествения свят чрез любящите ангели и aрхангели. Чрез Системата Ангел Рейки може да се научи пове...